29.6 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn tânăr a fost răpit şi ţinut 26 de ani în pivniţa vecinului său

Un tânăr a fost răpit şi ţinut 26 de ani în pivniţa vecinului său

Un tânăr din Algeria, care a dispărut în 1998, a fost găsit în viață, săptămâna trecută, în pivnița casei presupusului său răpitor, la doar 300 de metri de casa familiei sale.

Omar Bin Omran a fost salvat duminică din casa răpitorului său. El dispăruse în urmă cu 26 de ani, în drum spre școala profesională, potrivit presei algeriene.

Omar, acum în vârstă de 45 de ani, a fost găsit într-o pivniţă, sub podeaua acoperită cu fân a vecinului său într-un fel de țarc de oi, arată un videoclip care îl arată pe deținutul cu aspect confuz, postat pe rețelele de socializare.

Răpitorul său, un bărbat de 61 de ani care locuia singur, a fost arestat.

Poliţia a fost înştiinţată de familia victimei, care a intrat la bănuieli după o postare făcută pe o reţea de socializare de fratele răpitorului. Cei doi fraţi sunt în conflict pentru o moştenire, iar bărbatul a spus că fartele său a fost implicat într-o răpire.

Mama şi câinele tânărului au simţit că este în viaţă

Răpitorul este acuzat că ar fi ucis câinele băiatului. Patrupedul a stat în preajma casei suspectului o lună întreagă după ce Omar a dispărut.

Apoi, cadavrul câinelui a fost găsit în fața casei familiei lui Omar, și s-a crezut că a fost otrăvit.

Din păcate, mama lui Omar, care nu a încetat să-și caute fiul dispărut – unul dintre cei nouă copii ai săi – a murit în 2013, a declarat unchiul său presei algeriene.

În timp ce alți membri ai familiei credeau că a fost ucis în timpul războiului civil de la sfârşitul anilor 1990 și începutul anilor 2000, mama lui a susţinut tot timpul că simțea că simţea că Omar era încă în viață.

Ultima ei dorință a fost: „Vă rog, nu încetaţi să-l căutați pe Omar. Sunt sigură că este încă în viață”, potrivit rapoartelor.

Omar le-a spus acum rudelor lui că uneori le vedea trecând pe lângă o fereastră din casa răpitorului său. Dar nu a putut să vorbească sau să îi strige, pentru că îl împiedica un soi de vrajă.

Citeşte şi: Copil accidentat mortal de autoutilitara de care se agăţase

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS