30.1 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCopil accidentat mortal de autoutilitara de care se agăţase

Copil accidentat mortal de autoutilitara de care se agăţase

Un copil de şapte ani a fost accidentat mortal, joi, de o autoutilitară, în localitatea sibiană Iacobeni. Copilul s-a agăţat de bena camionetei, iar când şoferul a dat cu spatele, s-a dezechilibrat şi a căzut sub una dintre roţi. Afost scos de echipajul de descarcerare, inconştient. Manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, fiind declarat decesul copilului.

„În localitatea Iacobeni, pe o stradă secundară, un băieţel în vârstă de 7 ani s-a agăţat de bena unei autoutilitare după ce şoferul a descărcat, iar când acesta a manevrat auto cu spatele, copilul s-a dezechilibrat şi a căzut, fiind prins sub una dintre roţi”, a transmis IPJ Sibiu.

La faţa locului a ajuns elicopterul SMURD de la Târgu Mureş. În ciuda eforturilor făcute de echipajele medicale, băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că medicii de la faţa locului au declarat decesul acestuia.

Şoferul autoutilitarei este un bărbat, de 45 de ani, din judeţul Mureş. Rezultatele testărilor alcooltest şi drugtest sunt negative.

Poliţiştii din Agnita au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeşte şi: Gorj: Tânăr de 19 ani, testat pozitiv cu drug testul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS