19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCasa de modă Victoria's Secret reia parada anuală, după o pauză de şase ani

Casa de modă Victoria’s Secret reia parada anuală, după o pauză de şase ani

Casa de modă Victoria’s Secret reia parada anuală, după o pauză de şase ani. Retailerul de lenjerie a anunţat, într-un mesaj publicat miercuri pe Instagram, că va relua defilarea. Nu a precizat o dată anume şi a făcut aluzii la câteva schimbări care privesc formatul evenimentului.

Defilarea, celebră pentru extravaganta punere în scenă a unor articole elaborate de lenjerie evaluate la milioane de dolari, a inclus, de-a lungul timpului, unele dintre cele mai renumite manechine din lume, cum ar fi Adriana Lima, Naomi Campbell, Bella Hadid, precum şi recitaluri muzicale ale unor artişti ca Rihanna, Taylor Swift şi Justin Bieber.

”Prezentarea de modă Victoria’s Secret 2024 va oferi exact ceea ce au cerut clienţii noştri, ‘strălucire, podium, modă, distracţie, aripi, divertisment’, toate acestea dintr-o perspectivă puternică, modernă, care reflectă cine suntem noi în ziua de azi”, a precizat compania pentru Reuters.

Victoria’s Secret se reinventează

În 2019, brandul Victoria’s Secret, o filială în cadrul companiei-mamă L Brands, a anulat show-ul din acel an, spunând că este ”important ca marketingul Victoria’s Secret să evolueze”.

La acea vreme, L Brands se confrunta cu o serie de probleme: vânzări în scădere la articolele sale scumpe de lenjerie, presiunea investitorilor şi tot mai multe critici referitoare la imaginea învechită a liniei sale de lenjerie, care nu se adresa tuturor tipurilor corporale.

În 2021, L Brands s-a divizat în două unităţi publice – Bath & Body Works şi Victoria’s Secret. Vânzările retailerului de lenjerie au continuat să scadă şi după divizarea companiei.

După ce a anulat show-ul din noiembrie 2019, Victoria’s Secret a lansat anul trecut pe Amazon Prime un documentar intitulat ”Victoria’s Secret World Tour”.

Prima defilare de modă Victoria’s Secret a avut loc la Plaza Hotel din New York în 1995.

Citeşte şi: Ce a păţit o femeie care şi-a depus dosar de pensionare deși nu muncise nici măcar o zi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS