20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBebeluș abandonat într-un coș de cumpărături din Los Angeles County, identificat

Bebeluș abandonat într-un coș de cumpărături din Los Angeles County, identificat

O mamă și-a abandonat bebelușul într-un coș de cumpărături dintr-un magazin din Lomita, Statele Unite ale Americii, potrivit yahoo.news.
Autoritățile au putut confirma identitatea unei fetițe care a fost abandonată în magazinul din Lomita.

Copilul a fost lăsat într-un magazin de pe blocul 2000 al Pacific Coast Highway, în jurul orei 17:00, potrivit Departamentului Poliției din Los Angeles.

Angajații au spus că o femeie însărcinată a intrat în magazin în timp ce purta copilul în brațe. I-a cerut muncitorului să cheme un taxi și s-a dus la toaletă.

Când a sosit taxiul, femeia a plecat. Câteva clipe mai târziu, muncitorii au descoperit că copilul fusese lăsat în urmă într-un cărucior de cumpărături.

Autoritățile au reușit să contacteze membrii familiei copilului și să identifice atât copilul, cât și mama ei însărcinată.

Bebeluşul, care are între 7 şi 9 luni, a fost plasat iniţial în grija Departamentului pentru Copii şi Servicii pentru Familie, în timp ce autorităţile i-au căutat familia. Detalii despre motivul pentru care copilul a fost lăsat la magazin nu au fost făcute publice. Numele mamei și ale bebelușului nu au fost făcute publice. Incidentul rămâne în curs de anchetă.

Citește și: Tinerii din Belgia care au ucis un șofer de tir din România cu un capac de canalizare scapă de acuzația de omor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS