20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaEuropa(VIDEO) Premierul polonez Donald Tusk a primit ameninţări

(VIDEO) Premierul polonez Donald Tusk a primit ameninţări

-

După ce premierul slovac Robert Fico a fost împușcat, miercuri, Donald Tusk, omologul său polonez, a dezvăluit că a fost amenințat cu moartea, potrivit Reuters.

„A fost foarte mult ieri (miercuri, 15 mai – n.r.)„, a declarat Tusk într-o postare pe platforma de socializare X, ilustrată cu o captură de ecran a unui comentariu, tot pe X, în care se spune: „astăzi, slovacii ne-au dat un exemplu despre ce ar trebui făcut cu Donald Tusk”, dacă acesta a decis să nu realizeze investiții într-un mare aeroport din centrul Poloniei.

Paza lui Donald Tusk va fi întărită

Site-ul polonez Wp.pl a precizat, joi, citând o sursă din cadrul Serviciului de Protecție a Statului, că paza lui Donald Tusk va fi întărită în urma tentativei de asasinat asupra lui Fico.

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Protecție a Statului – organismul responsabil cu protecția celor mai importante persoane din Polonia – a refuzat să comenteze, afirmând că activitățile sale sunt confidențiale.

„Desigur, analizăm și tragem concluzii, dar nu vorbim despre ele în mod public”, a declarat ministrul polonez de interne Tomasz Siemoniak.

Citește și: Muzeul Cărții și Exilului Românesc participă la Noaptea Muzeelor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Momente inedite la Paris! Nadia Comăneci a dus Flacăra...

Update: Seara s-a încheiat cu un show plin de...

ȘTIRI GdS