14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCiorapi coloraţi pentru o iarnă veselă

Ciorapi coloraţi pentru o iarnă veselă

Ciorapii coloraţi vă pot conferi un aer tineresc, prin combinarea celor mai ciudate nuanţe, şi vă reîmprospătează ţinutele, dând culoare iernii.

Picioarele frumoase vor fi întotdeauna la modă, aşa că nu trebuie să ezitaţi, nici măcar în anotimpul rece, să vă etalaţi feminitatea purtând ciorapi.
Vă puteţi pune în evidenţă acoperindu-vă picioarele cu ciorapi coloraţi şi împodobiţi cu diferite modele, căci designerii au decis: picioarele au, în sezonul rece, propria declaraţie de stil, aducând uneori sclipiri de pietre preţioase, strasuri, buline, carouri şi culori electrice, într-o gamă cât mai variată de dresuri.
Ciorapii coloraţi au fost prezenţi pe podiumul prezentărilor de modă, completând toalete create de Jean Paul-Gaultier, Alexander McQueen, Miu Miu, Doo Ri sau Zac Posen. Îi întâlnim şi pe rafturile magazinelor, cu dungi verticale, din material fin, groşi, cu model sau în culori tari.

O gamă variată

Dacă vreţi să aduceţi ceva din imaginea femeii perfecte, alegeţi cu încredere ciorapii din material fin. Sunt cei mai potriviţi pentru o versiune retro şi vă vor da un aer şic. Specialiştii în domeniu vă sugerează să îi adoptaţi ziua, în combinaţie cu o rochie stil anii ‘60.
Nu spuneţi nu nici ciorapilor groşi cu model. Chiar dacă aparent par greu de asortat la vreo ţinută, ei pot fi combinaţi foarte uşor cu o fustă scurtă în culori terne, la care puteţi adăuga o bluză în culori puternice, care să rupă monotonia. În plus, aceştia vă ajută să vă protejaţi de frigul de afară.
Dacă vă număraţi printre doamnele şi domnişoarele mai curajoase în abordările vestimentare, atunci, cu siguranţă, veţi alege de pe rafturile magazinelor şi ciorapi roşii, verzi sau galbeni. Aveţi însă grijă ca, atunci când alegeţi să purtaţi asemenea dresuri, restul ţinutei să nu fie prea încărcat. Cel mai bine ar fi să optaţi pentru o rochie neagră, pe care să o puteţi accesoriza în talie cu o curea.
Şi ciorapii strălucitori cu model pot fi o opţiune. Numai că şi pe aceştia trebuie să fiţi foarte atente în ce combinaţii îi purtaţi. S-ar potrivi perfect la un costum clasic, simplu şi elegant.
Alegeţi cu încredere pentru zilele mai puţin friguroase de iarnă ciorapi semitransparenţi în nuanţe de gri.
Datorită faptului că au o culoare neutră, pot fi purtaţi atât la o ţinută colorată, cât şi la una sobră.

Reguli de bază

– Când au o culoare uniformă, ciorapii trebuie purtaţi cu pantofi, ghete, cizme în nuanţe neutre.
– Ciorapii în culori puternice se potrivesc cel mai bine cu picioarele subţiri şi lungi. Nu uitaţi, cu cât aveţi picioarele mai groase, cu atât mai mult trebuie să alegeţi culori închise. Dacă doriţi să creaţi iluzia unor picioare lungi şi subţiri, încercaţi nuanţe de violet, bordeaux, bleumarin sau negru.
– Dacă alegeţi să purtaţi ciorapi cu un anumit desen sau model, restul ţinutei trebuie să fie cât mai simplu posibil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS