14.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinLaurette Atindehou a cucerit Italia

Laurette Atindehou a cucerit Italia

Laurette Atindehou, de origine română, este considerată, la 24 de ani, „păpuşa de ciocolată“ a Italiei.

După ce, în ultimele luni, presa din Italia a relatat despre zeci de cazuri care îi aveau drept protagonişti pe infractorii români, a venit, se pare, vremea ca opinia publică din Peninsulă să afle şi despre conaţionali de-ai noştri capabili să ne reprezinte onorabil ţara.

Este şi cazul manechinului român cu rădăcini africane Laurette Atindehou, care a cucerit Italia cu chipul său seducător şi silueta perfectă, precum şi cu capacitatea de a juca orice rol, de la o tânără timidă până la una agresivă, care ştie ce vrea.

Prezenţă exotică, având un chip frumos şi un zâmbet superb, Laurette i-a încântat imediat pe italieni, care i-au propus să pozeze pentru calendarul Seven Magazine. „Trebuie să o cunoaşteti pe Laurette pentru că, în afară de faptul că este încântătoare şi rafinată, ea provine din Estul Europei şi are rădăcini africane. Un amestec genetic care surprinde însăşi caracteristica revistei noastre: integrare şi solidaritate cu întreaga lume“, cred redactorii revistei.

 

Curriculum de invidiat

 

La cei 24 de ani, „păpuşa de ciocolată“ cu buze cărnoase şi ochi pătrunzători are un curriculum de invidiat. În România a participat la prezentările celor mai cunoscuţi designeri români, de la Cătălin Botezatu şi Zina Dumitrescu până la Mihai Albu. Laurette a ajuns pe podium la 15 ani, iar de atunci a câştigat numeroase concursuri de frumuseţe. Din 2005 şi până anul trecut a participat la toate festivalurile de modă de la noi din ţară, iar la Bucharest Fashion Week a avut onoarea să poarte o rochie exclusivistă creată de Cătălin Botezatu. Cariera sa internaţională a început la Top Model of the World din Egipt, unde s-a clasat între primele zece concurente şi a fost remarcată pentru spontaneitate. Laurettei îi place să fie mereu înconjurată de prieteni şi este foarte apropiată de familie. Pe lângă frumuseţe, Laurette are şi un IQ de invidiat. Ea a absolvit cu brio cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos“ din Galaţi, iar în prezent este masterand – anul I la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“, Specializarea cercetări penale.

 

Laurette, îndrăgostită de Italia

 

Laurette se află la primul său calendar. În 12 imagini, românca dă viaţă femeii anului 2008, care este ambiţioasă, convingătoare şi mereu în centrul atenţiei. În opinia lui Piero Pace, directorul Seven Magazine, calendarul româncei va fi apreciat atât de italieni, cât şi de producătorii de film şi televiziune. În acelaşi timp, Pace s-a declarat mândru de faptul că revista sa a fost prima care a prezentat-o pe româncă în Peninsulă. În ceea ce priveşte experienţa sa italiană, Laurette a mărturisit cu sinceritate: „Italia este o ţară foarte frumoasă. Mi-ar plăcea să locuiesc aici pentru că oamenii sunt foarte civilizaţi. Nu am lucrat încă aici, aş vrea însă să fiu manechin sau să lucrez în televiziune ori cinematografie“. Nici mâncarea italiană, de la specialităţile cu fructe de mare şi până la lasagna sau pizza, nu a lăsat-o indiferentă pe frumoasa româncă. „Îmi place mult şi muzica italiană, iar preferatul meu e Eros Ramazzotti“, a mai spus Laurette. După Italia, românca şi-a propus să cucerească şi restul Europei. În prezent, Laurette participă la o şedinţă foto în Germania, unde speră să se bucure de acelaşi succes ca în Italia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII