10.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

C.I.A. are clip la TV

Craiova Independent Artists (C.I.A.) si-a vazut visul implinit: are un videoclip care ruleaza pe posturile tv muzicale din România. Bineinteles ca de la filmari nu au lipsit intâmplarile haioase, chiar daca acestea nu se vad si in clipul piesei.


De câteva zile, membrii C.I.A. sunt in extaz: melodia „Mai vrei“ beneficiaza de un videoclip care poate fi urmarit pe toate posturile tv muzicale din tara. Au asteptat ceva pentru acest moment (vreo doi ani), dar se pare ca rabdarea le-a fost rasplatita. Piesa este o colaborare intre Sisu si Puya si C.I.A. (Rashid, Phila, Byga si Alex), iar filmarile s-au desfasurat in absenta lui Sisu. Si daca Puya si Alex nu erau la primul videoclip, Rashid, Phila si Byga au filmat pentru prima data sub indrumarea unui regizor. „A fost deosebit de obositor. Am filmat de la 7 dimineata pâna la 7 seara in mai multe locatii, dar suntem multumiti de rezultat“, a afirmat Byga. Videoclipul nu are o poveste, este unul de imagine „un montaj din cât mai multe elemente urbane“ si a fost lansat miercuri pe posturile tv. Si chiar daca la filmari au participat numai „baieti duri“, au fost si intâmplari haioase, care bineinteles ca nu au fost incluse si in clip.


Din toamna porneste invazia C.I.A.


„La un moment dat, e o faza in clip cu un pusti in hanorac, care trebuie sa arunce cu o piatra. Ei bine, tânarul era foarte emotionat si la prima incercare a aruncat ca fetele, adica vreo cinci metri. La insistentele regizorului, care i-a zis sa dea mai barbateste, si-a luat pustiul inima-n dinti si a dat fix intr-o duba a echipei de filmare“, a povestit Byga. Toata lumea a fost foarte amuzata, cu exceptia soferului a carui masina a ramas „marcata“ in urma incidentului. Entuziasmati de promovarea de pe urma videoclipului, hip-hoperii craioveni spera sa-si mai implineasca un vis in acest an: sa scoata pe piata primul lor album. Deocamdata, acestia nu au semnat un contract cu o casa de discuri, dar spera ca acest lucru sa se rezolve in curând. Asa se face ca in timp ce unii asteapta sezonul estival pentru a pleca in concediu, altii isi fac planuri sa munceasca toata vara. „Speram ca vara aceasta sa o petrecem in studio. Asteptam cu nerabdare sa demaram proiectul nostru“, a precizat Byga. Pâna atunci insa baietii nu ar refuza eventualele concerte din Craiova, atâta timp insa cât li se ofera conditii sa poata cânta live. „Ne este asa de dor de scena! Nu este nimic mai placut decât o sala cu mâinile ridicate pentru tine, cel care esti pe scena, echivaleaza cu o recunoastere si o apreciere a eforturilor, orelor si noptilor «pierdute» pentru a-ti expune punctul de vedere si implicit MUZICA“, au spus la unison membrii C.I.A. Pâna când vor putea cânta din nou in fata publicului, craiovenilor nu le ramâne decât sa-si pregateasca noile melodii cu atentie. Entuziasm si pofta de lucru au din plin, iar de când videoclipul lor a aparut si la televiziune au capatat si foarte multa incredere in fortele proprii. Deviza craiovenilor este: „Din toamna porneste invazia C.I.A!“


A inceput intr-o luni!


Filmarile la videoclip s-au desfasurat luni, 22 mai, in mai multe locatii din Bucuresti: Podul Grant, Bucur Obor, Vitan si Berceni. Regizor a fost Marian Crisan, cel care a mai lucrat cu Puya. Din recuzita nu au lipsit armele albe si chiar un sicriu, ca doar era vorba despre o piesa care vorbea de viata de cartier. Piesa „Mai vrei“ este inclusa pe albumul lui Sisu & Puya „O Mare Familie“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU