20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalȘtiința, obligată să câștige la Farul

Știința, obligată să câștige la Farul

Universitatea Craiova are parte de o deplasare complicată în etapa a 9-a din play-off-ul Superligii. Știința o va întâlni luni, de la ora 20.30, la Ovidiu, pe Farul Constanța și trebuie să câștige pentru a reveni pe locul 2.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Farul!

Confruntarea de la Ovidiu va fi arbitrată de Andrei Chivulete (București). Acesta va fi ajutat de asistenții Sebastian Gheorghe (Suceva) și Andrei Constantinescu (București). Al patrulea oficial va fi Iulian Dima (București).
VAR-ul va fi asigurat de Ovidiu Hațegan (Arad) și Cristina Trandafir (București).

Observator CCA a fost desemnat Alexandru Deaconu (București), în timp ce LPF l-a numit supervizor pe Ioan Mironaș (Piatra Neamț).

Costel Gîlcă: „Va fi un pas foarte important pentru noi

Antrenorul Universității Craiova, Costel Gâlcă, vrea o victorie la Ovidiu pentru că vrea locul 2 la finalul play-off-ului.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Farul este o echipă care atacă foarte bine și are idei ofensive clare. Au un antrenor cu mare experiență și jucători tineri de mare viitor, cu calități individuale foarte bune, dar cu siguranță putem să îi contracarăm. Craiova în toate meciurile a avut presiune, dar a demonstrat că poate să câștige cu orice echipă. Sperăm să facem și la Constanța un meci foarte bun și să putem lua cele trei puncte. Ne gândim la locul doi! Este important să ne gândim la câștigarea meciului pentru că va fi un pas foarte important pentru noi. Eu sunt foarte satisfăcut de atitudinea jucătorilor mei și de multe lucruri pe care le-am făcut în aceste meciuri.
Mitriță va juca, dar nu și Screciu. Mai sunt mici accidentări, dar sper să revină până la meci. Sper să fie un meci bun, atractiv, iar noi să luăm cele trei puncte“
, a declarat tehnicianul Științei.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

„Cu siguranță vom schimba multe lucruri pentru acest meci. Trebuie să fim o echipă mai compactă, să lăsăm cât mai puține spații între linii. Vreau să iau deciziile cele mai bune, să bag jucătorii cei mai în formă și nimic mai mult. Toată echipa este schimbată, iar jocul a scos în evidență unii jucători.
Mi-aș dori să arate puțin altfel jocul nostru, dar avem nevoie de timp. Jucătorii au un merit deosebit, pentru că s-au adaptat foarte repede“, a completat Costel Gîlcă.

Alex Crețu: „Ne dorim locul 2“

Mijlocașul Alex Crețu știe că Știința nu are decât varianta victoriei la Constanța și speră într-un rezultat bun cu Farul.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

„E clar pentru toată lumea că vom întâlni o echipă cu jucători foarte buni. Știm bine ce fotbal practică Farul acasă, au jucători de atac foarte buni și dacă nu vom fi concentrați vom avea un meci greu acolo. Până acum am jucat doar finale și e clar că ne dorim cu toții locul 2. Nu va fi ușor, dar va trebui să câștigăm meciul și doar de noi depinde totul. La cum arată acum clasamentul doar cu CFR Cluj luptăm pentru locul 2.
Ne-au învins de trei ori în acest campionat și sper să fie și o revanșă. Cam toate echipele din Superligă se motivează suplimentar contra noastră. Sper să fac un joc bun, și eu, și toată echipa, iar cine marchează e mai puțin important. Trebuie să ne întoarcem cu cele trei puncte“
, a declarat Alex Crețu.

Întrebat dacă va semna prelungirea contractului cu Universitatea Craiova, Alex Crețu a spus: „Am avut câteva discuții în privința contractului meu, dar momentan au rămas la acest stadiu. Conducerea știe că eu îmi doresc să rămân la Craiova, deci mingea e în terenul celor care deci“.

Gică Hagi vrea să păstreze punctele la Ovidiu

De partea cealaltă, antrenorul Farului Constanța își dorește ca echipa sa să se impună și să-și mulțumească fanii. VEZI VIDEO!

Play-off, etapa 9:

Vineri, 10 mai: Sepsi – Rapid 3-2.
Sâmbătă, 11 mai: FCSB – CFR Cluj 0-1.
Luni, 13 mai – ora 20.30: Farul – „U“ Craiova.

Clasament: 1. FCSB 49 puncte (golaveraj 12-9), 2. CFR Cluj 43 (14-13), 3. „U“ Craiova 40 (12-9), 4. Farul 35 (15-12), 5. Sepsi 34 (15-14), 6. Rapid 29 (11-22).

Play-out, etapa 9

Duminică, 12 mai – ora 21.30: Oţelul Galaţi – FC Botoşani, Poli Iaşi – Petrolul, FCU Craiova – AFC Hermannstadt, Dinamo – UTA Arad, FC Voluntari – U Cluj.

Clasament: 1. UTA 37 (15-9), 2. Oţelul 33 (9-7), 3. Hermannstadt 31 (10-6), 4. U Cluj 30 (11-10), 5. Petrolul 29 (8-12), 6. Botoşani 25 (11-9), 7. Voluntari 24 (11-9), 8. Iaşi 24 (5-8), 9. Dinamo 22 (8-12), 10. FCU 22 (7-13).

Citește și: Fotbal-sărbătoare în Caracal. Stadionul orașului a primit denumirea „Jean Nițulescu“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS