25.6 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident după o şicanare în trafic, pe Drumul Expres Craiova-Piteşti

Accident după o şicanare în trafic, pe Drumul Expres Craiova-Piteşti

Doi tineri s-au şicanat în trafic, pe Drumul Expres Craiova-Piteşti, iar la intare în Slatina autoturismul condus de un şofer de 22 de ani s-a oprit într-un stâlp. Poliţiştii au explicat că, înainte de accident, între cele două autoturisme a avut loc o coliziune.

După primele cercetări, poliţiştii au stabilit că cei doi şoferi au început să se şicaneze pe Drumul Expres Craiova-Piteşti.

„La data de 11 mai 2024, în jurul orei 22:05, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel 112, cu privire la o șicanare în trafic, la intrarea în municipiul Slatina (zona industrială). La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că doi tineri de 19, respectiv 22 de ani, ambii din municipiul Slatina, în timp ce conduceau două autoturisme pe Drumul Expres 12, către municipiul Slatina, s-ar fi șicanat reciproc în trafic.
De asemenea, polițiștii au mai stabilit faptul că, pe traseu, între cele două autoturisme ar fi avut loc o coliziune. Pe strada Drăgănești, din municipiul Slatina, autoturismul condus de către tânărul de 22 de ani ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public”, au precizat oamenii legii.

Cei doi şoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

Citeşte şi: Şofer de 75 de ani, ucis într-un accident produs în comuna Sadova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS