15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalIdei pentru un orgasm reusit

Idei pentru un orgasm reusit

Comunicare, relaxare, pasiune… câteva dintre cuvintele-cheie in obtinerea unui orgasm. O stare destinsa este foarte importanta in atingerea punctului culminant. Site-ul topsanatate.ro iti spune ce trebuie sa faci pentru a-ti mari placerea sexuala!


Anticipeaza momentul. Majoritatea femeilor considera ca fanteziile sexuale stârnesc imaginatia, excitând atât fizic, cât si emotional. De asemenea, este foarte usor sa descoperi ceea ce te excita (povestile romantice sau erotice, baladele de dragoste, videoclipurile) si sa te folosesti de aceasta descoperire la momentul oportun.


Relaxeaza-te. Cele mai multe femei au nevoie de o perioada de relaxare pentru a fi receptive la placerea sexuala; asta din cauza tensiunilor negative care se intersecteaza cu raspunsul sexual. Asadar incearca sa asculti muzica pe care o consideri relaxanta, rasfata-te cu o baie fierbinte, citeste o carte sau recurge la orice alta optiune care iti ofera o clipa de destindere. O stare destinsa este foarte folositoare in atingerea punctului culminant.


Elimina factorii care-ti distrag atentia. De obicei, mintea unei femei este „zapacita“ de tot felul de gânduri, griji in ce priveste intimitatea, lumina din camera, zgomotul… Identificarea acestor factori care consideri ca ti-ar putea distrage atentia si eliminarea lor te va ajuta sa te concentrezi asupra corpului si a senzatiilor, lucru care este foarte folositor in calea obtinerii orgasmului.


Elimina starea de nervozitate. Starea de nervi nu face decât sa indeparteze doi oameni. Trebuie sa incerci sa controlezi aceste stari pentru a simti acea legatura intima cu partenerul tau.


Renunta la complexele legate de corpul tau. Invata sa apreciezi si sa-ti accepti corpul cu toate imperfectiunile lui pentru a te simti in largul tau. Obsesia privind defectele corpului tau – modul in care este proportionat, mirosul, gustul – poate sabota implinirea sexuala. Este foarte important sa tii minte ca unii barbati sunt mai degraba excitati de o persoana interesanta in ansamblul ei, decât doar de un corp perfect.


Concentreaza-te asupra actului in sine. Acest lucru presupune sa-ti „setezi“ mintea intr-o stare erotica pentru a mari atractia sexuala. Poti face acest lucru imaginându-ti ce ai vrea sa-ti faca partenerul tau, dezvoltând in minte un adevarat scenariu erotico-romantic.


Concentreaza-te asupra ta. Pe masura ce excitatia creste, cele mai multe femei simt nevoia sa se concentreze asupra propriilor senzatii (in special acelea simtite in zona organelor genitale) pentru a le intensifica.


Fii deschisa si inventiva. Multe persoane gresesc considerând „calea obisnuita“ catre orgasm numai actul sexual in sine si nu iau in considerare alte modalitati de obtinere a orgasmului, cum ar fi stimularea clitorisului (manuala sau orala). Aceasta falsa perceptie cauzeaza multe tensiuni si frustrari in rândul multor femei care se ingrijoreaza ca nu pot obtine orgasmul „pe calea obisnuita“.


Tine minte: majoritatea femeilor ajung la orgasm prin stimularea clitorisului sau a vaginului! Obsesia legata de obtinerea orgasmului „pe calea obisnuita“ poate constitui o „capcana“ de frustrari in legatura cu performantele sexuale, lucru care ar inhiba orgasmul.


Fa-ti timp pentru jocuri erotice. De obicei, actul sexual este „programat“ pentru orele târzii, atunci când organismul are nevoie doar de somn. Daca ai pune mai mult accent pe jocurile de dinainte de actul sexual propriu-zis, profitând de timpul liber pe care-l ai, vei avea o partida de sex cu mult mai reusita. Odihna joaca un rol important, deoarece este mai usor sa ajungi la orgasm când te simti energica, nicidecum obosita si lipsita de vlaga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS