34.4 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTinerii acuzați că au omorât în bătaie un bărbat, reținuți

Tinerii acuzați că au omorât în bătaie un bărbat, reținuți


Cei doi tineri de 16 şi 20 de ani, acuzaţi că au omorât în bătaie un bărbat în Parcul Crângaşi, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Cei doi tineri au s-au predat singuri la Secţia 20 Poliţie şi şi-au recunoscut vinovăţia în timpul audierilor.

În Parcul Crângaşi din Sectorul 6, mai multe fete însoţite de doi băieţi de 16 şi 20 de ani au aşteptat o altă fată pentru a-i aplica o corecţie fizică.

Fata ce urma să fie bătută a aflat, aşa că a venit la discuţii însoţită de concubinul mamei sale, un bărbat de 46 de ani.

Fetele din cele două tabere au discutat amiabil, însă băieţii s-au luat la ceartă cu bărbatul de 46 de ani. Situaţia a degenerat într-un conflict fizic. Băieţii au luat nişte araci din lemn de pe trotuar şi i-au aplicat bărbatului numeroase lovituri, în special în zona capului, iar victima a decedat.

Agresiunile au început pe trotuarul din apropierea parcului, potrivit Parchetului Capitalei. Protagoniştii s-au deplasat până în mijlocul unei intersecţii, acela fiind locul în care au fost aplicate loviturile care au produs decesul bărbatului. La agresiuni au asistat multe persoane – pietoni şi conducători auto.

Trupul victimei a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, în vederea efectuării autopsiei.

Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de omor şi tulburare a ordinii şi liniştii publice. Tinerii vor fi prezentaţi la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Citește și: Bărbat ucis în bătaie lângă parcul Crângași 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS