19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBadoiu, marul discordiei

Badoiu, marul discordiei

Gruparea alb-albastra a depus un memoriu la Federatia Româna de Fotbal, in care solicita doua sute de mii de dolari Jiului Petrosani, in urma transferului fundasului Alexandru Badoiu la Poli Timisoara. In urma fuziunii prin absorbtie, CSM Resita a devenit Universitatea II, iar acum Primavara si astfel toate drepturile asupra jucatorului de 25 de ani apartin clubului din Banie.


„Normal ar fi fost ca si noi sa fim intrebati daca suntem sau nu de acord cu acest transfer. Avem stipulata o clauza prin care noi trebuie sa incasam 35 la suta dintr-un eventual transfer. Probabil Alin Simota (patronul Jiului – n.r.) a uitat, incât a facut si greseala sa divulge suma transferului lui Badoiu la Poli Timisoara. Vom depune la FRF actele prin care sa certificam acest lucru si, cu siguranta, ni se va da dreptate. Badoiu a facut parte din lotul resitean, venit la Craiova in 2003, deci apartinea, in proportie de 35 la suta, si Universitatii Craiova“, a spus Adrian Mititelu.


Replica nu a intârziat sa apara, patronul Jiului Petrosani afirmând ca nu este dator cu nimic fata de Stiinta. „Pe Badoiu l-am luat de la Resita, nu de la Craiova. Ce zic oltenii sunt scenarii de filme SF“, a spus Alin Simota.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS