11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCopil bătut cu biciul după ce a speriat calul unor rude

Copil bătut cu biciul după ce a speriat calul unor rude

Un băiat, de 10 ani, dintr-o comună din județul Galați, a fost bătut cu biciul de doi bărbaţi din familie, supăraţi că le speriase calul.

Copilul şi un prieten al lui au mers pe câmp și au speriat calul cu un șarpe mort. Proprietarul calului a aflat și a vrut să-l pedepsească pe băiat.

Luni, copilul venea de la școală. Un verișor, de 30 de ani, și nașul lui de botez, de 62 de ani, l-au chemat în curtea casei unui vecin, pretextând că vor să-i dea bani să cumpere ceva de la magazin.

Cei doi bărbaţi l-au prins pe băiat şi l-au bătut cu biciul. Când a reuşit să scape din mâinile lor, copilul a fugit acasă şi i-a povestit bunicii cele întâmplate. Femeia a anunțat autoritățile.

O ambulanță a preluat copilul și l-a dus la spitalul din orașul Târgu Bujor. Pentru că rănile erau destul de serioase, a fost transferat la spitalul de pediatrie din Galați.

Poliţiştii i-au identificat şi reţinut pe cei doi agresori, urmând să fie propusă arestare preventivă. Ei sunt cercetați pentru lipsire de libertate în formă agravantă, lovire sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Asistentul social din primăria comunei spune că monitoriza de mai multă vreme familia respectivă.

Citeşte şi: 17.000 lei amendă pentru un bărbat care nu şi-a sterilizat căţeaua şi i-a aruncat puii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS