15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi conducând fără permis

Dolj: Prinşi conducând fără permis

Polițiștii din cadrul Postului Bîrca l-au depistat, ieri, în trafic pe N. Vasile, de 18 ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Bîrca, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiști din cadrul Poliției Filiași au depistat, azi noapte, un minor, de 15 ani, din localitate, în timp ce conducea pe strada Stadionului din oraș Filiaşi, un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.·

Tot azi noapte, în jurul orei 130, polițiștii de siguranță publică din cadrul Secției 1 Craiova, au depistat pe Bulevardul Nicolae Romanescu, un autoturism, condus de către P. Gabriel, de 24 de ani, din municipiul Segarcea, Dolj. Din verificările efectuate de polițiști a rezultat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Azi noapte, polițiștii de siguranţă publică din cadrul Secției 5 Craiova, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe strada Amaradia, au oprit pentru control un autoturism, condus de către B. Florin, de 23 de ani, din comuna Lipovu, Dolj. În urma verificării documentelor, polițiștii au stabilit că bărbatul avea permisul de conducere suspendat până la data de 12 ianuarie 2018, totodată constatând și faptul că autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului era expirată din data de 18 noiembrie2017.
Polițiștii au întocmit pe numele celor implicaţi dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS