17.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFetiţa de 2 ani dată dispărută în Serbia ar fi murit într-un accident de maşină. Şoferul şi însoţitorul lui i-au aruncat cadavrul într-o râpă

Fetiţa de 2 ani dată dispărută în Serbia ar fi murit într-un accident de maşină. Şoferul şi însoţitorul lui i-au aruncat cadavrul într-o râpă

Final tragic în cazul fetiţei de 2 ani dispărute în Serbia. Micuţa Danka ar fi murit într-un accident de maşină, iar trupul ei ar fi fost aruncat într-o râpă. Poliţia a arestat doi suspecţi, care au mărturisit crima. Anunţul a fost făcut chiar de președintele ţării, Aleksandar Vučić.

Danka Ilic a fost dată dispărută pe 26 martie, în jurul orei 13.45, în Banjsko Polje, lângă Bor. Tragedia a avut loc în aceeași zi, în jurul orei 13.52, adică la doar şapte minute după ce mama a alertat autoritățile. Doi angajaţi ai unei firme de salubritate au lovit-o pe micuţă cu maşina de serviciu. Pentru a-şi ascunde fapta, au băgat cadavrul în portbagaj şi l-au aruncat într-o râpă.

Fetiţa de 2 ani, accidentată în faţa porţii

Potrivit presei locale, doi angajați, de 50 de ani, ai Societății de Utilități Publice „Vodovod” din Bor, care lucrau în Banjsko Polje, și care circulau cu viteză foarte mare, au lovit-o cu mașina pe fetiță, care ieșise din curte. Micuța s-ar fi aflat chiar în mijlocul drumului când a fost spulberată de mașină. 

S.J. este suspectat că ar fi lovit un pieton, o copilă pe nume Danka, în vârstă de doi ani, cu vehiculul companiei la care lucrează, un „Fiat Panda”, pe strada Radomir Putnika, ucigând-o.

Împreună cu colegul său D.D. „au băgat cadavrul fetei în portbagajul autovehiculul, după care s-au deplasat la o râpă de lângă Bor, unde au aruncat cadavrul pe partea dreaptă a drumului”, spune o sursă apropiată anchetei.

S.J. este acuzat de săvârșirea unei infracțiuni grave împotriva siguranței circulației publice, iar D.D. de complicitate după săvârșirea infracțiunii. Ambii au fost reținuți pentru 48 de ore.

Bărbații au curățat mașina cu acizi și substanțe chimice pentru a îndepărta petele de sânge din portbagaj. Doar prin analize criminalistice și prin folosirea lămpilor speciale, anchetatorii au reușit să determine urme de sânge. Ulterior s-a stabilit că sângele îi aparține fetiței.

Se presupune că cei doi s-au întors de mai multe ori la groapa de gunoi unde s-au asigurat că trupul micuței nu este vizibil.

Cei doi și-au mărturisit crima

Vestea că micuța Danka a fost ucisă a venit chiar din partea președintelui Serbiei, Aleksander Vucic.

”Avem vești proaste în legătură cu copilul, micuța noastră Danka din Bor. Poliția a arestat două persoane care, dacă înțeleg corect, au ucis-o pe micuța Danka. Și, din câte am înțeles, au recunoscut că au comis crima.

Acum îi conduc pe polițiști la locul unde au aruncat cadavrul copilului”, a spus președintele. 

Citeşte şi: Doi răniţi într-un accident în Râmnicu Vâlcea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS