20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie a furat cardul unei bătrâne pe care o ajuta la menaj şi a cheltuit 34.000 lei

O femeie a furat cardul unei bătrâne pe care o ajuta la menaj şi a cheltuit 34.000 lei

O femeie de 34 de ani este cercetată penal după ce ar fi furat banii şi cardul bancar al unei bătrâne pe care o ajutala menaj. Femeia ar fi folosit cardul pentru a face cumpărături şi retrageri de la bancomat. Prejudiciul depăşeşte 30.000 de lei.

Femeia are 34 de ani și a lucrat ca menajeră în locuința femeii de 87 de ani timp de două luni, între decembrie 2023 – februarie 2024. Atunci ar fi furat din casă 2.850 de lei, dar și cardul bancar al proprietarei.

Ulterior, în perioada 1-15 februarie, ar fi făcut 79 de tranzacții financiare – plăți către comercianți și retrageri de numerar de la ATM, în valoare totală de 31.412 lei.

Cu banii furați şi-a cumpărat electronice şi electrocasnice, inclusiv frigider, hotă şi o maşină de spălat, dar şi diferite scule.

La perchezițiile făcute miercuri în casa menajerei, anchetatorii au descoperit o parte dintre bunurile cumpărate cu banii furaţi, documente, dar și alte mijloace de probă.

Femeia este anchetată pentru furt, acces ilegal la un sistem informatic în formă continuată (79 de acte materiale) și efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată (79 de acte materiale).

Citeşte şi: Casa de modă Victoria’s Secret reia parada anuală, după o pauză de şase ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS