19.4 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriUn mai cu şi mai mult la ElectroPutere Mall: Spectacole în Festivalul Shakespeare şi alte evenimente de neratat

Un mai cu şi mai mult la ElectroPutere Mall: Spectacole în Festivalul Shakespeare şi alte evenimente de neratat

Magie de festival, adrenalina sportului de contact sau a competiţiei de gaming şi miros de sezon estival la Electroputere Mall, în luna mai. Trei mari motive să te bucuri de experienţa oferită în destinaţia ta preferată de shopping şi fun.

Cântarul oficial şi conferinţa pentru Gala de Box, la EP Mall

EP Mall a pregătit un eveniment special  pentru fanii sportului. Astăzi, 16 mai, de la ora 14:00, în zona InfoPoint, vizitatorii pot participa la cântarul oficial şi conferinţa de presă pentru Gala de Box organizată de GAVRIL & PRODAN PROMOTIONS la Sala Polivalentă din Craiova.

Boxing Fighting Championship ediţia a V-a – „The Return of the Thrill Gavril” îl aduce în prim plan pe Ronald Gavril, boxerul român care a făcut carieră peste ocean, fiind manageriat de Mayweather Promotions. Acesta revine în faţa publicului din România dupa o pauză de 12 ani având ca obiectiv cucerirea centurii WBC Continentala.

Sonete la Mall

Craiovenii care vizitează EP Mall vor avea surpriza să fie întâmpinaţi pe 17 mai şi 19 mai, de la 18:00, cu sonetele lui William Shakespeare, într-un recital cu acces gratuit în zona InfoPoint. Pe 25 mai, de la 18:00, vor fi surprinşi de un happening dirijat de o simplă întrebare: “Un nume ce-i?”.

EP Mall, coproducător a două spectacole de teatru independent selecţionate pentru Festivalul Shakespeare

ElectroPutere Mall se alătură magiei de festival Shakespeare  în calitate de coproducător, pentru două spectacole din programul ediţiei cu numărul 30 a Festivalului Internaţional Shakespeare.

ElectroPutere Mall sprijină atât fenomenul teatral şi unul dintre cele mai apreciate festivaluri Shakespeare de pe mapamond, cât şi teatrul comunitar independent. Astfel, echipa EP Mall este onorată să semneze coproducţia comediei Atena 5, adaptare după Visul unei Nopţi de Vară, şi a spectacolului Echoes of the Feminine, un colaj cu fragmente din Coriolan, MacBeth şi Richard al III-lea, alături de ambiţiosul proiect de artă comunitară Tipografia Hub, dezvoltat prin Fundaţia Gazeta de Sud.

Cele două piese sunt programate pe 21,22, 23 şi 24 mai, cu câte două reprezentaţii fiecare.

Turneu Taco Ball

Şi asta nu e tot. Ești gata să îți pui abilitățile în EA FC 2024 la încercare? Atunci pregătește-te să faci istorie în cadrul turneului Taco Ball. Eşti aşteptat cu brațele deschise pe data de 26 Mai, la ElectroPutere Craiova, începând cu ora 12:00.

Participarea este gratuită și deschisă tuturor pasionaților de gaming, iar câștigătorul va avansa în marea finală, unde se va întâlni cu ceilalți câștigători Taco Ball din Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Sibiu şi Timişoara.

Taco Ball este un tur național de turnee EA FC 2024, organizat de Taco Bell și administrat de eSports Gateway, aducându-ți cele mai intense și palpitante meciuri.

Pentru mai multe detalii și pentru a te înscrie, nu ezita să accesezi Discordul eSports Gateway și să fii parte dintr-o experiență de neuitat. Link discord: https://discord.gg/esports-gateway-63362788124288614.

Pregăteşte-te de vară!

Luna mai înseamnă şi culoare şi atmosferă estivală, prin lansarea colecţiilor de vară şi pregătirile pentru concediu cu oferte irezistibile de la cele mai îndrăgite branduri prezente în cadrul ElectroPutere Mall. Un motiv în plus să ajungi la destinaţia ta preferată de shopping şi fun!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS