22.6 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat a avariat cinci autoturisme încercând să fure unul dintre ele

Un bărbat a avariat cinci autoturisme încercând să fure unul dintre ele

Polițiştii caută un bărbat care a avariat, joi dimineaţă, cinci autoturisme, în încercarea eșuată de a fura unul dintre ele. Hoțul neîndemânatic a abandonat mașina chiar pe strada din Bucureşti de unde o furase și a fugit.

„În această dimineaţă, în jurul orei 07.00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 9 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 2 şoferul unui autoturism ar fi avariat alte patru autoturisme, după care ar fi abandonat maşina şi ar fi plecat într-o direcţie necunoscută”, a transmis DGPMB.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au luat legătura cu proprietarul autovehiculului în cauză. Acesta a declarat că, în miercuri seară, a parcat maşina în apropiere, apoi s-a dus acasă. În torpedou ar fi lăsat o dublură a cheii, despre care ştia că nu este funcţională.

„Ulterior, în urma investigaţiilor efectuate, a fost identificat şoferul care ar fi condus maşina, fiind efectuate demersuri pentru depistarea acestuia”, a precizat sursa citată.

Citeşte şi: Producătorii, obligați să afișeze micșorarea gramajului produselor. Detergenţii, la control

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS