30.1 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportGala Boxing Fighting Championship de la Craiova, pregătită de spectacol şi mulţi pumni

Gala Boxing Fighting Championship de la Craiova, pregătită de spectacol şi mulţi pumni

Pugiliştii români Ronald Gavril şi Flavius Biea vor lupta pentru centuri internaţionale în Gala Boxing Fighting Championship, care va avea loc pe 17 mai, în Sala Polivalentă din Craiova. Gala de box de la Craiova va putea fi urmărită în direct la DigiSport 3, de la ora 20.00. Vor mai fi prezenți Flavius Biea, Claudiu Ienci, Amansio Paraschiv, Cristian Filip, Mirel Drăgan sau James Chereji.

În cursul zilei de astăzi a avut loc, în Mall Electro, o conferinţă de presă la care au luat parte cei care vor încerca să facă spectacol sâmbătă seară. Aceştia au fost înconjuraţi de mulţi fani ai boxului şi au vorbit mai pe larg de ceea ce se va întâmpla în cadrul galei, dar şi despre obiectivele propuse.

Un bilet de acces la gala de box din Craiova costă între 75 de lei și 499 de lei, în funcție de locul din sală. Totodată, această gală reprezintă și debutul Anamariei Prodan în calitate de promotor al unui eveniment de box, notează Fanatik.

Ronald Gavril revine în ring

Gala din Bănie marchează revenirea într-un ring din România, după 12 ani, a lui Ronald Gavril, cu obiectivul clar de a câştiga centura WBC Latino la semigrea împotriva mexicanului Carlos Gallego Montijo. Sportivul mexican în vârstă de 26 de ani are la activ 10 victorii (7 KO) și 5 înfrângeri. Ultimul său meci a fost în februarie 2024, când l-a învins pe conaționalul său Edgar Romero în sala Jesus Maria din Mexic.

Gala este organizată de Biea Promotion în parteneriat cu Gavril&Prodan Promotions. Flavius Biea va boxa pentru centura WBC Latino la categoria mijlocie, împotriva lui Jonathan Jose Eniz. Înaintea confruntării cu Biea, argentinianul are 33 de victorii, 19 înfrângeri şi un meci încheiat nedecis la profesionişti.

În gala de la Craiova, Claudiu Ienci va avea de trecut poate cel mai greu obstacol al carierei de până acum, în faţa estonianului Dmitri Protkunas, în timp ce hunedoreanul James Cheregi va da piept cu peruanul Carlos Ignacio Paredes. În ring vor mai intra, totodată, Mirel Drăgan, Amansio Paraschiv, Daniel Bădulescu, Cristian Filip şi Maike Cioacă.

Citeşte şi: Petre Dragomir (CSM Craiova), rezultate de admirat la CE de alergare montană

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS