13.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAdăpost de câini din banii pentru străzi

Adăpost de câini din banii pentru străzi

Legislativul craiovean a aprobat ieri alocarea sumei de 30.000 de lei pentru construirea unui adăpost de câini în Bănie. Nu se ştie însă dacă va fi vorba despre unul nou sau de o extindere a celui vechi, de la Făcăi.
Bugetul Craiovei a fost modificat în ultima clipă, ieri, chiar înainte de a fi votat, ca să se prevadă banii necesari acestei investiţii. Pentru a finanţa lucrarea, consilierii locali au luat cei 30.000 de lei necesari din banii pe care îi prevăzuseră iniţial pentru reabilitarea străzilor.
Dacă finanţare există, locaţia adăpostului rămâne, însă, necunoscută chiar şi pentru reprezentanţii municipalităţii. Astfel, Sorin Ciobanu, directorul SC Salubritate SRL, a declarat că ar fi vorba doar de o extindere a actualului adăpost de la Făcăi: „Ne gândim să extindem actualul adăpost pentru câini, care are în prezent o capacitate de 70 de locuri, până la o capacitate de 200 de locuri“.
Pe de altă parte, viceprimarul Dincă a spus că e vorba de un adăpost nou, a cărui locaţie n-a fost încă stabilită. „Deocamdată, nu s-a decis unde să fie acest adăpost. Se va face o temă de proiectare şi vom vedea ce vor zice specialiştii. Cert este că noi dorim ca acest adăpost să poată cuprinde 1.000 de câini“, a declarat viceprimarul Mărinică Dincă după şedinţa de ieri a Consiliului Local Municipal Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII