28.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAndreea Mitu nu i-a făcut faţă lui Jeanjean în calificările de la RG

Andreea Mitu nu i-a făcut faţă lui Jeanjean în calificările de la RG

Andreea Mitu a fost învinsă în această după-amiază, în două seturi, în meciul cu Leolia Jeanjean, scor 5-7, 2-6. Partida a contat pentru prima rundă a calificărilor pe tabloul principal de la Roland Garros.

Mitu a început jocul destul de bine, reușind un break în primul game al partidei. Chiar dacă s-a aflat la conducere în primul set, 4-2, românca nu a reușit să-și mențină avantajul. Ea a fost depășită de Jeanjean după ce a pierdut 3 game-uri consecutive. Franțuzoaica a închis apoi primul set cu un break. În partea a doua a meciului, românca nu a mai avut forța de a câștiga mai mult de două game-uri, iar adversara a înclinat balanţa definitiv în favoarea ei.

După ce a trecut de Andreea Mitu, pentru Leolia Jeanjean rumează duelul cu Darja Semenistaja (locul 118 WTA), letonă care este favorita nr. 18 din calificările pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros.

După eliminarea lui Mitu, România a mai rămas cu 5 reprezentante în calificările celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Citeşte şi: Gabriela Ruse, start lansat în calificările de la RG! Victorie rapidă cu Gibson

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS