30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„Leuţii“ sunt concentraţi la maximum. Încep bătăliile pentru trofee!

„Leuţii“ sunt concentraţi la maximum. Încep bătăliile pentru trofee!

Universitatea Craiova s-a calificat cu două dintre echipele de copii şi juniori în finalele Ligii Elitelor, la U16 şi U17 şi, bineînţeles, ambele promit să dea totul pentru a redeschide vitrina cu trofee a Ştiinţei.

Prima formaţie care luptă sub presiunea trofeului pus în joc este grupa de la U16, pregătită de Adrian Lică şi Gabriel Velcovici. Astfel, Universitatea Craiova o va întâlni miercuri, 22 mai, de la ora 12.00, la Buftea, pe U Cluj. Confruntarea va fi arbitrată de Mihai Laurențiu Ene (Bucureşti). Acesta va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Gabriel Neagu (Călăraşi) şi Răzvan Ştefan Marin (Bucureşti). „Rezervă“ va fi Ionuţ Cătălin Ilie (Bucureşti). Observator CCA va fi Adrian Lupșa (Cernica).
Reamintim că Universitatea Craiova U16 a trecut în semifinale de FCSB, după 2-2 în Bănie şi 2-1 la Bucureşti. La rândul său, U Cluj a trecut cu 5-3 la „general“ de Sepsi Sf. Gheorghe.

În fine, suspansul este puţin prelungit la Liga Elitelor U17, finala dintre Universitatea Craiova şi FCSB fiind programată vineri, 24 mai, de la ora 12.00, la Buftea. „Leuţii“ lui Bogdan Vrăjitoarea şi Ştefan Florescu au ajuns în ultimul act după ce au eliminat-o pe Farul. Au pierdut la Constanţa cu 3-2, dar au „întors“ rezultatul pe „Aripile“, unde s-au impus cu 5-2. De partea cealaltă, FCSB a trecut de UTA Arad cu 8-6 la „general“.

Citeşte şi: Liga 2 | Eugen Neagoe s-a despărţit de CFC Argeş

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS