13.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalLoteria vizelor pentru SUA, aproape de final

Loteria vizelor pentru SUA, aproape de final

Cei care vor să emigreze în Statele Unite mai au câteva zile la dispoziţie pentru a se înscrie la ediţia din acest an a Loteriei vizelor, care se apropie de sfârşit. Înregistrarea electronică în programul „Diversity Visa 2009“ a început pe 3 octombrie 2007, la ora 12.00, şi se va încheia la ora 12.00 (ora Coastei de Est) a zilei de 2 decembrie 2007.

Loteria vizelor „Diversity Visa“ pune la dispoziţia unor persoane alese aleatoriu din ţările cu rate scăzute de imigrare spre Statele Unite maximum 55.000 de vize de imigrare anual. Înscrierea la Loteria vizelor se face separat pentru fiecare an. Nu se percepe nici o taxă pentru înscrierea în programul anual „Diversity Visa“, iar guvernul Statelor Unite nu angajează consultanţi din afară sau servicii private pentru a opera în cadrul Loteriei Vizelor.

„Orice intermediari sau alte persoane care se oferă să asiste în pregătirea scrisorii de participare pentru aplicanţi fac acest lucru fără autorizarea sau asentimentul Guvernului Statelor Unite. Folosirea unui intermediar sau asistenţă în pregătirea înregistrării pentru „Diversity Visa 2009“ este în întregime la latitudinea aplicanţilor“, atenţionează Ambasada Statelor Unite la Bucureşti.

Persoanele interesate de mai multe informaţii în această privinţă pot accesa site-ul Ambasadei SUA la Bucureşti, la adresa http://bucharest.usembassy.gov/Visas/Diversity_Visas.html.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS