Mehedinţi: Bărbat depistat conducând un autoturism neîmatriculatLucrătorii din cadrul Biroului Rutier au depistat, ieri, un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Drobeta  Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea, pe bulevardul Revoluţiei din municipiu, un autoturism a cărui autorizaţie de circulaţie provizorie era expirată.

Totodată, s-a stabilit că autoturismul i-a fost încredinţat spre a fi condus pe drumurile publice de către proprietarul acestuia, un cetățean de 40 de ani din judeţul Mehedinţi.


A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.


Comenteaza acum

Alte stiri

24 februarie 2018

Mehedinti: Accident in apropiere de Orsova

Doua persoane au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc pe DN6, in dreptul viaductului Oreva, informeaza ISU Mehedinti. Din ultimele informatii, Detasamentul de pompieri de la Orsova a reusit descarcerarea celor doua victime prinse ...
23 februarie 2018

Mehedinţi: Cercetat pentru că a condus cu permisul expirat

Polițiștii din cadrul Postului Rural Șimian au organizat, ieri, între orele 12.00 – 16.00, o acțiune pe linie de circulație rutieră, pe raza comunei, ocazie cu care a fost depistat un bărbat în vârstă de 60 de ani, din București,

Sumarul ediției de duminică, 25 februarie 2018

Top