12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Şoferi prinşi băuţi la volan. Unul dintre ei a fost urmărit de echipajul de poliţie câteva minute

Dolj: Şoferi prinşi băuţi la volan. Unul dintre ei a fost urmărit de echipajul de poliţie câteva minute

Azi noapte, în jurul orei 1.30, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție, au observat pe strada Decebal, din municipiul Craiova, un autoturism, al cărui conducător auto a întors, evitând întâlnirea cu echipajul de poliție. În acest sens, oamenii legii au procedat la urmărirea acestuia, folosindu-se semnalele acustice și luminoase, până la intersecția  străzii Henri Ford cu strada Preciziei, unde s-a reușit blocarea autoturismului.  Conducătorul autoturismului,  E. Cornel, de 30 de ani, din municipiul Craiova, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de  0,55 mg alcool pur în aerul expirat. Fiind condus la UPU Craiova, bărbatul a refuzat recoltarea de probe bilologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Polițiști din cadrul Secţiei 7 Rurală Pleniţa l-au depistat, azi noapte, pe strada Stadion din comună, pe M. Iulian, de 36 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul fost condus la Spitalul din municipiul Băilești, unde i-au fost recoltate probe bilogice  în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Tot azi noapte, polițiști din Drăgotești l-au depistat pe N. Marian, de 33 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 641, în satul Popânzălești. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Bărbatul a fost condus la U.P.U. Craiova pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS