15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: S-a răsturnat cu maşina în decor şi a plecat de la locul faptei

Dolj: S-a răsturnat cu maşina în decor şi a plecat de la locul faptei

Politiștii din cadrul Secției nr. 4 Rurală Coșoveni au fost sesizați, ieri, de către un bărbat de 45 de ani, din comuna Rojiște, cu privire la faptul că la intrare în localitatea Rojiște pe  DN 55, pe sensul de mers către Craiova, în afara părții carosabile se afla răsturnat un autoturism.
Polițiștii doljeni ajunși la fața locului au identificat un autoturism, ce se afla răsturnat în afara părții carosabile, la o distanță de aproximativ 100 m față de intrarea în comuna Rojiște, în interiorul căruia nu se afla nici o persoană. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că autoturismul fusese condus de către F. Dănuț, de 38 de ani, din comuna Rojiște, care avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice începând cu data de 01.10.2017.
Bărbatul de 38 de ani a fost identificat în timp ce se deplasa pe jos, pe DN55 în localitatea Tîmburești spre satul Murta, la o distanta de aproximativ 3 km de locul producerii evenimentului rutier.  Acesta a fost condus la Postul de Poliție Rojiște unde a recunoscut ca el a condus autoturismul precizat anterior.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS