6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljArgeşeni reţinuţi la Craiova pentru furturi din autoturisme

Argeşeni reţinuţi la Craiova pentru furturi din autoturisme

În urma activităţilor specifice desfăşurate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova în colaborare cu polițiști din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti au fost depistați și conduși pentru audieri Florin A., de 23 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș și M.I., de 17 de ani, din comuna Băbana, județul Argeș.
Din investigațiile efectuate, dar și în urma probelor identificate de specialiștii din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj s-a stabilit faptul că aceștia au sustras, în perioada aprilie – mai 2017, patru sisteme de navigaţie de la autoturisme parcate în diferite zone ale municipiului Craiova.
În baza probatoriului administrat de polițiștii craioveni a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cei doi suspecţi sub aspectul săvârşirii a patru infracţiuni de furt calificat.
Împotriva celor doi a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru 24 ore, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dolj, urmând ca astăzi dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS