20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateJudecătoarea din Dosarul 2 Mai se mută la Judecătoria Constanța

Judecătoarea din Dosarul 2 Mai se mută la Judecătoria Constanța

Ioana Ancuţa Popoviciu, judecătoarea din dosarul accidentului de la 2 Mai, se mută la Judecătoria Constanța de luna viitoare. Mutarea se face la cererea ei. Dosarul va fi preluat de un alt magistrat.

Secția pentru judecători a CSM a decis ca judecătoarea lui Vlad Pascu din „Dosarul 2 Mai” să fie mutată la Judecătoria Constanța începând cu 1 iunie.

Astfel, Ioana Ancuța Popoviciu va fi mutată, la cererea ei, de la Judecătoria Mangalia, unde activează acum, la Judecătoria Constanța.

Dosarul va fi preluat de un alt magistrat.

Dosarul 2 Mai

În octombrie 2023, Vlad Pascu a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

„În sarcina inculpatului s-a reţinut că, în dimineaţa zilei de 19.08.2023, a condus pe drumurile publice un autovehicul, sub influenţa substanţelor psihoactive, iar, la intrare în localitatea 2 Mai, a acroşat un grup de persoane care se deplasau pe marginea drumului.

În urma impactului, a rezultat decesul numiţilor O.A.S. (21 ani) şi D.R.M. (20 ani), precum şi vătămarea corporală a numiţilor B.D.D. (18 ani), C.V.A. (20 ani) şi I.C.I. (20 ani).

De asemenea, se reţine că, după producerea accidentului, inculpatul a părăsit locul accidentului”, au transmis la acea dată procurorii.

Citeşte şi: Bărbat înjunghiat mortal pe stradă de un consătean

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS