30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Cercetați după ce au condus sub influența alcoolului

Olt: Cercetați după ce au condus sub influența alcoolului


Doi olteni sunt cercetați după ce au condus sub influența alcoolului. Unul dintre ei nu avea nici permis de conducere.

Ieri, polițiștii Secției Rurală nr. 12 Potcoava au oprit pentru control, pe strada Stoborului, în comuna Tufeni, un autoturism. Acesta era condus de un bărbat de 48 de ani, din comuna Tufeni, județul Olt.

Potrivit IPJ Olt, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Alt șofer depistat în Slatina

Ieri, polițiștii Serviciului Rutier Olt au oprit pentru control, pe strada Recea, din municipiul Slatina, un autoturism. Acesta era condus de un bărbat de 59 de ani, din comuna Perieți, județul Olt.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citește și: Un mehedințean, urmărit internațional, prins în Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS