22.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBetty de la Etnic vrea sa se ingrase!

Betty de la Etnic vrea sa se ingrase!

Betty isi vrea formele rotunjoare de acum doi ani, asa ca s-a pus pe ingrasat. Artista refuza alimentele nesanatoase, gen fast-food, insa „trage“ pe ciocolata. De fapt, acesta a devenit principalul aliment la mesele lui Betty. Solistei nu-i lipseste din frigider ciocolata amaruie sau cu crema de rom si se trezeste noaptea sa manince.


Mai mult! Colegele de trupa au inceput sa ii faca zilnic cadou o ciocolata, stiind preferinta solistei pentru acest desert.


Cu toate acestea, frumoasa bruneta se declara nemultumita: „De aproximativ o jumatate de an fac «cura» cu ciocolata pentru a pune trei kilograme, insa se pare ca nu are nici un efect asupra mea. Persoanele de sex feminin din jurul meu ma invidiaza, iar eu nu reusesc sa ma ingras nici un gram“.


La 20 de ani, solista trupei Etnic are un program foarte incarcat, plin de concerte, repetitii, inregistrari, sedinte foto si emisiuni TV, iar acestea ar putea fi motivele pentru care greutatea artistei stagneaza.


Cu toate ca managerul trupei a vrut sa dea o minivacanta trupei, „etnicele“ au refuzat, mai ales ca au o gramada de contracte pentru balurile bobocilor din licee si facultati, care urmeaza sa inceapa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS