21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCS Apa, la răscruce de drumuri

CS Apa, la răscruce de drumuri

Fotbaliştii formaţiei CS Apa Craiova s-au reunit ieri, la baza sportivă „Popeci“, şi au făcut o „miuţă“ sub privirile antrenorului Ionel Luţă, care nu a digerat nici până acum insuccesul de săptămâna trecută, de la Rovinari, care a condus la retrogradarea echipei în Liga a IV-a.
„Nici acum nu-mi vine să cred că nu ne-am salvat. Am fost la cinci minute de o victorie care ne menţinea în Liga a III-a. Conduceam cu 1-0 la Rovinari şi în minutul 85 a «plesnit-o» unul perfect, a dat gol ca Hagi în meciul cu Columbia. De cum am văzut cum a plecat mingea, am zis că e gol. Şi al doilea a fost la fel, imparabil. Dureros este că în acest retur am pierdut meciurile în care am jucat cel mai bun fotbal, cu Vladimirescu şi cu Jiul Rovinari. E păcat, pentru că reuşiserăm să formăm o echipă foarte bună. Dacă scăpam acum, anul viitor făceam furori în Liga a III-a, dar noi suntem principalii vinovaţi pentru ce s-a întâmplat“, a spus Ionel Luţă, pentru GdS.
La sfârşitul antrenamentului, jucătorii au fost „convocaţi“ de o parte dintre conducători, care le-au transmis că îşi doresc să se continue în aceeaşi formulă şi că obiectivul pentru sezonul viitor este revenirea în Liga a III-a. „Suntem mândri de voi, pentru că tot ce aţi realizat a fost pe teren şi în condiţii grele. Noi ne dorim să continuăm în aceeaşi formulă şi să repromovăm anul următor. Nu este exclus însă să jucăm şi în sezonul viitor tot în Liga a III-a, pentru că multe echipe au probleme şi noi, dacă ni se va ivi o oportunitate, nu ne vom da la o parte. Dacă nu, jucăm un an în Liga a IV-a şi promovăm din nou, pentru că nu cred că o să avem probleme la ce lot avem. Sper să vreţi şi voi să rămâneţi la echipă. Cine nu vrea şi are oferte mai bune poate să plece, nu ne vom opune, dar nu acceptăm nici să plece şi să vină înapoi, pentru că nu a găsit ceva mai bun. Aveţi la dispoziţie câteva zile să vă gândiţi la propunerea noastră, apoi vom purta discuţii cu fiecare în parte pentru a lămuri situaţia“, a spus directorul sportiv Ion Mihai.
Jucătorii nu s-au grăbit să ofere un răspuns prompt, dar au promis că până vineri, când au programat următoarea mişcare de la „Popeci“, vor şti fiecare ce vor face.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS