15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNikolic şi jucătorii Energiei, rugaţi să bată Oradea

Nikolic şi jucătorii Energiei, rugaţi să bată Oradea

Doar tehnicianul Slobodan Nikolic se încăpăţânează să mai creadă că poate duce Energia Rovinari în play-off-ul Diviziei A în acest sezon. Şefii grupării gorjene şi-au luat adio de la o clasare în primele opt, dar asta nu înseamnă că nu vor o victorie acasă, sâmbătă de la ora 19.00, cu CSM Oradea şi, implicit, o clasare cât mai bună pentru play-out.

Vlaicu vrea „triţe“
de la Lupusavei

În opinia lui Marius Vlaicu, preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia, Silviu Lupusavei pare că deţine cheia succesului. „Eu am spus că nu mai sper la play-off. De când a plecat Andrei Căpuşan, am fost conştient că nu mai aveam nici o şansă la play-off. Domnul Nikolic mai crede în steaua lui norocoasă. Cu Oradea, dacă vom reuşi să ne concentrăm pe faza de apărare şi dacă Lupusavei va reuşi să marcheze de dincolo de 6,75 m, aşa cum eu aştept de la el, vom reuşi să facem un meci bun şi să ne adjudecăm victoria. Oradea va veni să câştige la Târgu Jiu şi aş vrea să-i rog pe jucători şi pe antrenorul Nikolic să ne concentrăm şi să facem în aşa fel ca la final să avem o victorie a Energiei. Îi aştept pe suporterii echipei să vină în număr cât mai mare să ne susţină şi să devină al şaselea jucător al nostru“, a spus Vlaicu.
„Meciul cu Oradea va fi unul greu, dar echipa noastră trece printr-un moment foarte bun. Şansele pentru play-off încă nu sunt pierdute. Am obţinut două victorii în ultimele două meciuri şi este important să câştigăm şi acasă, cu Oradea. Totodată trebuie să avem în vedere şi celalalte meciuri care se vor disputa, cum ar fi cel dintre Piteşti şi Timişoara“, a declarat Nikolic pentru numaibaschet.ro.
Silviu Lupusavei a dezvăluit tactica pe care se bazează Energia cu Oradea. „Au doi-trei jucători care sunt foarte buni în ofensivă şi trebuie să avem grijă cu ei. Dacă avem grijă la Mandic şi Maric, să-i ţinem sub zece puncte, putem câştiga uşor“, a declarat Lupusavei.
În tur, Oradea s-a impus clar în faţa Energiei, scor 85-68.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS