28.3 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalE oficial! Victor Angelescu a anunţat despărţirea dintre Rapid şi Daniel Niculae

E oficial! Victor Angelescu a anunţat despărţirea dintre Rapid şi Daniel Niculae

Acţionarul minoritar al FC Rapid, Victor Angelescu, a anunţat că gruparea bucureşteană nu îi va prelungi contractul preşedintelui clubului, Daniel Niculae. Înţelegerea este scadentă în această vară.

„Daniel Niculae este preşedintele clubului până la finalul acestui sezon, dar începând cu sezonul viitor nu va mai fi preşedintele clubului Rapid. Contractul lui nu va mai fi prelungit. În acest moment este prea devreme să vorbim despre un nou preşedinte. Am avut discuţii şi cu Dan Şucu. Nu vom pune un preşedinte imediat, vom vedea ce se va întâmpla şi poate vom aduce pe cineva pe partea tehnică, nu ştiu. În momentul de faţă nu avem o decizie, nu avem o persoană cu care să îl înlocuim în acest moment. Vom vedea în vară ce vom face“, a spus oficialul grupării giuleştene.

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, la finalul lunii aprilie. Este acuzat că l-a plătit şi a ajutat pe liderul galeriei Rapid, Liviu Ungurean, zis „Bocciu“, să achiziţioneze şi să introducă ilegal materiale pirotehnice pe stadioane în timpul desfăşurării meciurilor de fotbal.

Parchetul a anunţat că a extins acţiunea penală faţă de doi inculpaţi, respectiv Liviu Ungurean şi Daniel Niculae, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice şi complicitate la această infracţiune.

Citeşte şi: Baraj Liga 2 | ACSO Filiaşi, pregătită pentru primul duel cu FC Bihor Oradea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS