15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOltchim, superficială cu Itxako

Oltchim, superficială cu Itxako

Oltchim Râmnicu Vâlcea a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 26-25 (10-14), de formaţia spaniolă Itxako Reyno De Navarra, acesta fiind cel de-al doilea meci jucat în Grupa a II-a Principală a Ligii Campionilor la handbal feminin. Elevele Anjei Andersen au avut o evoluţie excelentă în prima repriză, însă în partea a doua au irosit multe atacuri şi au pierdut în ultimele secunde.
Pentru Oltchim au evoluat: Tolnai, Pâslaru – Ozel (8 goluri), Nechita (7), Elisei (5), Manea (1), Neagu (1), Stanca (1), Beşe (1), Managarova (1). De partea cealaltă, Itxako le-a avut pe teren pe: Navarro – Turey (9), Martin (6), Barbosa (6), Egozcue (1), Pinedo (1), Barno (1), Pinedo (1), Begona Fernandez (1).
Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a afirmat că nu poate să îşi explice cum a pierdut echipa sa, după ce a condus cu şase goluri în repriza secundă. „Nu ştiu dacă a fost greu, dar ştiu sigur că e nepermis să se piardă aşa un meci. Credeam că batem la zece goluri, când am văzut că facem scor. Nu am înţeles nimic din ce s-a întâmplat, nu am o explicaţie. Această înfrângere ne-ar putea costa calificarea în semifinale. Au fost şi ratări incredibile pe final şi variante pe care nu le-am înţeles“, a declarat Ioan Gavrilescu, pentru Mediafax.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU