18.3 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAndone îl vrea pe Dică la Al-Ettifaq

Andone îl vrea pe Dică la Al-Ettifaq

Tehnicianul român al echipei Al-Ettifaq, Ioan Andone, nu a renunţat la gândul de a-l aduce la formaţia pe care o pregăteşte pe mijlocaşul grupării italiene Catania, Nicolae Dică. Numit recent la conducerea tehnică a clubului din Arabia Saudită, „Ando“ a dorit să-l încorporeze imediat pe Dică, însă tratativele au eşuat, urmând să se reia la vară.
„Am fost aproape să-l aduc la Al-Ettifaq pe Dică atunci când am ajuns aici. Acum rămâne să vedem la vară dacă va veni la noi, însă asta depinde de rămânerea mea în Arabia Saudită. Dică rămâne opţiunea mea numărul unu. Am vorbit şi cu Olăroiu, care l-a antrenat la Steaua, şi mi-a zis că ar fi o mutare bună“, a spus Ioan Andone pentru Antena 1.
Nicolae Dică a negociat şi cu campioana României, CFR Cluj, dar transferul a căzut în momentul în care şefii ardelenilor au aflat că trebuie să plătească pentru fotbalist 1,7 milioane de euro. În acest sezon, Dică a fost rezervă sau nu a prins nici lotul la Catania, el bifând doar 97 de minute în trei partide.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS