20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjFemeie lovită de un autoturism la Târgu Cărbunești. Suspect în acest caz este primarul din Stejari

Femeie lovită de un autoturism la Târgu Cărbunești. Suspect în acest caz este primarul din Stejari

O femeie a ajuns la spital duminică, după ce a fost lovită de o mașină la Târgu Cărbunești, localitatea Băcești. Autoturismul ar fi fost condus de primarul din Stejari, Robert Păiuși, care a plecat de la locul accidentului. Edilul a fost depistat însă de polițiști.

„Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, de 39 de ani, din comuna Stejari, în timp ce conducea un autoturism în satul Băcești, a acroșat cu oglinda laterală un pieton (femeie), de 24 de ani, din aceeași localitate, părăsind locul producerii evenimentului rutier.

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost identificat la scurt timp de polițiști și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, conform IPJ Gorj.

Tânăra lovită de mașina primarului avea un copil în brațe și făcea parte dintr-o echipă de campanie a unei formațiuni politice.

Citește și: Continuă căutarea marinarilor dispăruți după ce un vapor s-a scufundat în doar trei minute în Marea Neagră

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS