20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat găsit carbonizat într-o magazie făcută scrum de un incendiu

Bărbat găsit carbonizat într-o magazie făcută scrum de un incendiu

Trupul unui bărbat de aproximativ 65 de ani a fost găsit carbonizat într-o magazie care a ars în totalitate, vineri noapte, informează News.ro.

Pompierii tulceni au fost sesizaţi, sâmbătă, în jurul orei 4.00, că pe strada Digului din municipiul Tulcea s-a produs un incendiu la o magazie, iar focul s-a extins la o casă de locuit. 

„Către locul indicat de apelant au fost direcţionate două autospeciale de stingere cu 10 subofiţeri şi un echipaj SMURD. Echipajele de intervenţie au intrat în dispozitiv şi, în scurt timp, au localizat incendiul care a fost lichidat în limitele găsite.

În timpul intervenţiei de lichidare a incendiului, în magazia proprietăţii de unde a pornit focul iniţial, a fost identificat trupul unei persoane carbonizate, proprietarul gospodăriei de unde a pornit incendiul, de aproximativ 65 de ani”, au precizat pompierii.

În urma incendiului magazia a ars în totalitate. Locuinţa învecinată a fost afectată la întregul acoperiş, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi. 

Pompierii urmează să afle cauza izbucnirii incendiului.

Citește și: Trei marinari, dați dispăruți după scufundarea unui vapor în Marea Neagră

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS