29.3 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBMW furat din Marea Britanie, depistat în trafic la un vasluian, care susține că nu a mai avut bani de rate

BMW furat din Marea Britanie, depistat în trafic la un vasluian, care susține că nu a mai avut bani de rate

Un autoturism BMW în valoare de peste 150.000 lei, care figura în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie, a fost descoperit de poliţiştii de frontieră ieşeni, după ce au oprit în trafic, pentru control, un vasluian.

Autoturismul marca BMW X6, condus de un vasluian de 58 de ani, a fost oprit în trafic, sâmbătă, 18 mai, de poliţiştii de frontieră ieşeni, aflaţi într-o misiune specifică.

„Deoarece au avut suspiciuni cu privire la situaţia juridică a mijlocului de transport, autoturismul şi şoferul au fost conduşi la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în rate şi nu s-a gândit că ar putea avea probleme dacă nu mai plăteşte ratele”, menţionează poliția de frontieră.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de peste 150.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Citește și: Peste 100 de cauciucuri au ars într-o parcare plină cu TIR-uri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS