18.3 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNeagoe vrea fotbalişti de Liga I

Neagoe vrea fotbalişti de Liga I

După un tur destul de reuşit, finanţatorii grupării din Liga a II-a Drobeta Turnu Severin şi-au propus un obiectiv îndrăzneţ, acela al promovării în Liga I. După rezilierea contractului cu Iulian Mihăescu, care a plecat alături de Andone în lumea arabă, severinenii s-au orientat spre un antrenor cu nume, convingându-l astfel pe Eugen Neagoe să preia conducerea tehnică a echipei. Oltenii lui „Geană“ au demarat pregătirile pentru returul campionatului săptămâna trecută, urmând să efectueze două cantonamente de pregătire şi jocuri amicale în Serbia şi Antalya. Între 21-31 ianuarie, echipa va efectua un stagiu în Serbia, perioadă în care Drobeta va juca un amical cu Gaz Metan CFR Craiova, lider în Liga a III-a, meci programat la Turnu Severin (stadion „Severnav“) pe 24 ianuarie.

În următorul cantonament de pregătire din Antalya (4-19 februarie), severinenii vor susţine şi şase partide de verificare. La întoarcea din Turcia, sâmbătă, pe 21 februarie, Drobeta va susţine ultimul amical al acestei perioade de vacanţă, cu Unirea lui Dan Petrescu, pe terenul din Urziceni.

 

Neagoe: Nu vreau vorbe şi declaraţii, ci muncă

 

„Am mai spus-o, am bătut palma cu cei de la Drobeta, mi se pare un club serios, iar semnarea contractului este o simplă formalitate. Contează faptul că am pornit pe un drum la capătul căruia am vrea cu toţii – finanţatori, conducărori, antrenori, suporteri şi, evident, jucătorii – să vedem luminiţa Ligii I. Obiectivul, promovarea, este greu, returul se anunţă unul încrâncenat, dar nu este imposibil. Vă daţi seama ce ar însemna un derbi oltenesc în Liga I şi la Turnu Severin, Drobeta – Universitatea?! Deocamdată, nu vreau să mă îmbăt cu vorbe şi declaraţii, am trecut la muncă şi sper să ne pregătim cum trebuie în această pauză“, a punctat ieri Eugen Neagoe.

Despre posibilele modificările ale lotului, „Geană“ a spus: „Sunt mulţumit de echipă, dar câţiva jucători vor fi totuşi disponibilizaţi de conducere, printre care Vădineanu, Ciucu şi Bucă. Mi l-am dorit în lot pe fundaşul Aldea, de la Unirea Urziceni, iar el se va antrena zilele acestea cu noi, preşedintele nostru rezolvând chiar astăzi acest transfer. Mi l-am dorit – şi încă îl vreau! – pe Curteanu, el se află în pregătiri cu Rapid, dar cine ştie ce turnură pot lua evenimentele de acolo“.

Aflat ieri la FRF, preşedintele grupării severinene, Vasile Mănescu, a afirmat: „Aldea este lângă mine, am bătut palma, este ca şi al nostru!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS