15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportKaka s-a săturat de veteranii Milanului

Kaka s-a săturat de veteranii Milanului

Starul brazilian al celor de la AC Milan, Kaka, a tras primul semnal de alarmă în ceea ce priveşte vârsta colegilor săi de la lot şi a precizat, pe un ton foarte diplomatic, că ar fi bine ca majoritatea să se retragă la sfârşitul sezonului. Kaka a luat atitudine după ce, marţi seară, „rossoneri“ au pierdut ultima luptă ce putea să salveze un sezon şters. „Tunarii“ lui Wenger au câştigat partida din returul optimilor Ligii Campionilor cu scorul de 2-0, eliminându-i astfel pe „diavoli“ din Europa.

Lăsându-i la o parte pe Kaka şi Pato, media de vârstă a milanezilor depăşeşte 32 de ani, iar majoritatea fotbaliştilor au nevoie de o lungă perioadă de timp pentru a se recupera după 90 de minute de joc.

„La sfârşitul sezonului vor expira contractele mai multor jucători, iar clubul trebuie să decidă pe cine va aduce în locul lor. Echipa a reuşit, în ultimii ani, să aducă multe bucurii tuturor fanilor noştri. Din nefericire, acest sezon este terminat pentru noi. Dar clubul este cel care va trebui să îndrepte lucrurile la sfârşitul campionatului“, a declarat Kaka.

Mijlocaşul brazilian, care a insistat cu declaraţiile conform cărora va rămâne la club la fel de mult ca legendarul Maldini, şi-a exprimat admiraţia faţă de veteranii lotului, dar a fost ferm şi asupra faptului că doreşte plecarea acestora.

„Arsenal a jucat bine în ambele manşe, iar noi am pierdut din cauză că ne-am mişcat mai prost pe teren. Când eram pe contraatac cu mingea la picior, eu, Pippo şi restul colegilor mei nu am fost destul de isteţi încât să aducem un avantaj ofensivei noastre. Este un mare pas făcut înapoi, dar aceste înfrângeri te ajută să te maturizezi“, a conchis Kaka.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS