24.5 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPrimăvara, la al doilea amical în Antalya

Primăvara, la al doilea amical în Antalya

Echipa a doua a Ştiinţei va susţine sâmbătă al doilea joc de verificare din stagiul din Antalya, elevii lui Corneliu Papură urmând să-i întâlnească pe coreenii de la FC Daejeon. Primăvara a început turneul cu stângul, fiind învinsă în primul test de VfB Lubeck (liga a III-a germană) cu 4-1, dar a avut şi un câştig, după cum susţin cei din conducerea clubului, Dan Gogoşoiu. Introdus pe teren în partea a doua a confruntării cu nemţii, atacantul de 17 ani a impresionat, arătând că în timp poate deveni un candidat serios pentru un loc în prima echipă. „A făcut patru-cinci faze de mare jucător, cu care i-a impresionat nu doar pe antrenori, ci şi pe adversari. Dacă o ţine tot aşa, în câţiva ani poate deveni un atacant la fel de bun sau poate chiar mai bun decât Florin Costea. Are toate calităţile“, a precizat un oficial al grupării din Bănie.  
Papură a programat şi vineri două şedinţe de pregătire, ultima cu caracter tehnico-tactic, la care au participat toţi componenţii lotului. Universitatea II va mai întâlni, pe 29 ianuarie, echipa a doua a elveţienilor de la St. Gall, pe 1 februarie, rezervele lui Pohang Steelers (Coreea de Sud), ultimul amical fiind programat pe 4 februarie, joc cu care se va încheia stagiul de pregătire de la malul Mării Mediterane.
În ceea ce priveşte echipa mare, Dorel Stoica şi compania vor susţine sâmbătă tot două antrenamente, Napoli încercând în continuare să găsească formula câştigătoare. Primul test de verificare al alb-albaştrilor este programat luni, în compania austriecilor de la Sturm Graz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS