22.8 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTânăr găsit dezbrăcat și bătut pe o stradă din Târgu Jiu

Tânăr găsit dezbrăcat și bătut pe o stradă din Târgu Jiu

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat marţi un bărbat, de 19 ani, dezbrăcat, pe strada Luncilor din localitate.

Din verificări a reieșit că trei tineri l-ar fi dus pe acesta într-o zonă periferică, unde au exercitat asupra lui acte de violență, lovindu-l cu pumnii în zona capului. De asemenea, l-au deposedat de articolele de îmbrăcăminte și i-au sustras bunurile personale.

„În urma cercetărilor, polițiștii au identificat cele trei persoane implicate, trei bărbațicu vârste de 18 și 19 ani, toți din Târgu Jiu. De asemenea, bunurile sustrase au fost găsite și returnate deținătorului. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei trei bărbați, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj”, conform IPJ Gorj.

Citeşte şi: Gorj: Bărbat cercetat pentru distrugere și amenințare, după ce a distrus o poartă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS