27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisEdiţia a 5-a a Trofeului MaDonna Maria îşi deschide porţile la Tenis Club Stănică

Ediţia a 5-a a Trofeului MaDonna Maria îşi deschide porţile la Tenis Club Stănică

În perioada 25-30 mai va avea loc cea de-a cincea ediţie a Trofeului MaDonna Maria, o competiţie destinată juniorilor U10, U12 ŞI U14 şi organizată la Tenis Club Stănică. Vor participa, în total, aproximativ 80 de sportivi din toate părţile ţării, printre ei regăsindu-se şi craioveni. Aceştia vor concura pentru trofeu, dar şi pentru premii, care vor fi printre cele mai mari din circuit la nivel naţional.

Spitalul privat „MaDonna Maria“ continuă să susțină și să încurajeze activitățile sportive și pe cele în aer liber pentru copii. Maternitatea oferă premii consistente, încredere şi asigurarea că tot mai mulţi copii vor încerca să păşească pe drumul unei vieţi sănătoase.

Toţi sportivii prezenţi la Tenis Club Stănică vor fi repartizaţi pe un tablou principal, în funcţie de tragerea la sorţi. Se va juca în sistem eliminatoriu, iar la final vor fi mai mulţi câştigători, pe toate categoriile de vârstă.

Sportivii trag tare pentru premiile frumoase

Victor Stănică, preşedintele clubului Tenis Club Stănică, a vorbit cu GdS despre cea de-a 5-a ediţie a Trofeului MaDonna Maria. Acesta a mulţumit maternităţii pentru implicare şi a explicat, pe scurt, în ce constă competiţia.

„Suntem deja la a 5-a ediţie a Trofeului MaDonna Maria. Maternitatea este consecventă în susţinerea performanţei tenisului românesc şi oferă unele dintre cele mai mari premii la nivel naţional. Le mulţumim pe această cale atât noi, cât şi Federaţia Română de Tenis pentru implicare şi devotamentul de care dau dovadă, precum şi pentru dorinţa continuă de a investi în ceea ce înseamnă sportul de performanţă. Noi sperăm să rămână alături de noi şi în viitor, pentru că toţi aceşti copii au nevoie de susţinere.

Va fi o competiţie destinată copiilor de 10, 12 şi 14 ani, atât fete, cât şi băieţi. La 14 ani se va organiza şi probă de dublu. La startul competiţiei s-a înscris un număr de 80 de sportivi. Printre ei se regăsesc şi sportivi din loturile naţionale, dar şi craioveni. Cel mai important este că an de an toate aceste evenimente au loc şi că au parte de susţinerea sponsorilor, pentru ca toţi sportivii să aibă constanţă în pregătire. Micii tenismeni au mare nevoie de aceste competiţii şi pentru dezvoltarea lor personală şi profesională“, a declarat Victor Stănică, preşedintele clubului Tenis Club Stănică.

Locaţia desfăşurării: Tenis Club Stanică, str.Aeroportului, nr.278, com. Cârcea! Intrarea la fiecare eveniment este gratuită!

Citeşte şi: Cristina Dinu şi Miriam Bulgaru au făcut meciuri mari în calificările de la RG

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS