18.3 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportParteneri de antrenament

Parteneri de antrenament

Fara sa impresioneze in prima repriza, CFR Cluj a intrat la cabine cu un avantaj de un gol gratie lui Coroian, care l-a batut pe Guso la singurul sut pe spatiul portii oltene. Clasica pasa lunga si precisa a lui Munteanu a stat la originea reusitei clujene, mingea fiind filtrata si de Anca. Elevii lui Eugen Neagoe (foto) meritau mai mult, dar s-au lovit de un portar, Turcas in mare forma.


Pandurii a inceput meciul tare si dupa doua minute de joc s-a aflat in fata deschiderii scorului. A. Popescu si-a facut o minge in careu, a ajuns fata in fata cu goal-keeper-ul oaspetilor, insa a sutat slab si Turcas a respins in corner. Ofensiva a continuat prin Vintilescu, care a centrat in fata portii si Jose a acordat corner de lânga A. Popescu (‘5). Iuresul de inceput s-a stins, Neagoe abordând in continuare prudent partitura, cu un singur vârf impins, Vintilescu, ajutat de Zoicas si A. Popescu. Gazdele au continuat sa detina controlul si Vranjkovic l-a surprins pe Vintilescu nepregatit in careu, mingea lovindu-l in calcâi pe atacantul târgujian (’22). Prima actiune de poarta a lui CFR Cluj s-a consumat in minutul 25, când Munteanu l-a angajat pe Jose, iar acesta a recentrat din prima in bratele lui Guso. Ursu, unul dintre pariurile pierdute ale lui „Geana“ in acest joc, a sutat periculos de la 22 metri, dar Turcas s-a aflat la post.


Spre finalul primei reprize, slabiciunile de pe partea stânga a defensivei au fost taxate de Coroian, care s-a aflat nepermis de liber in careu, Guso neavând replica la sutul acestuia (’38). A. Popescu a incercat si el câte ceva, la fel ca Stânga, ambii neispirati in careul advers. Pandurii putea intra cu un punct la cabine, insa Zoicas l-a evidentiat si el pe Turcas din 5 metri, mingea a ajuns la Vranjkovic, dar Milosevic a inghetat scorul de pe tabela printr-o interventie la sacrificiu.


Dezastru dupa pauza


Lucrurile s-au intors la 180 de grade dupa pauza, când pe teren a contat o singura echipa, CFR Cluj. Festivalul ofensiv al echipei ardelene a inceput cu Anca, sut in bara, iar Tilinca, din pozitie excelenta, a trimis peste poarta (’53). Peste putin timp, Munteanu a executat o lovitura libera din apropierea careului, Guso a respins in lateral, insa Anca si Tilinca au continuat defectuos faza (’58). Pandurii nu s-au trezit din postura de jaloane si Stânga l-a agatat pe Anca in careu, iar Constantin a luat decizia capitala, rosu si penalti pentru CFR Cluj. Surdu a executat de la punctul cu var, dar Guso a anticipat si a respins. Dezastrul s-a mutat din teren in tribune, cele doua galerii fiind la un pas de o incaierare, jandarmii intervenind in forta si evacuându-i pe „Fanatik boys“.


Dupa 20 de minute de joc din partea a doua, Vranjkovic a cautat fara succes vinclul portii lui Turcas. Degringolada din jocul pandurilor a fost speculata de Coroian, care a majorat diferenta cu un sut plasat pe lânga Guso (’65), iar Surdu a ridicat scorul la 3-0, in minutul 90, dupa ce acelasi Coroian lovise bara. I. Iordache a inscris din penalti in ultimele secvente ale partidei, iar Pandurii a pierdut primul joc pe „Municipal“ in acest campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS