20.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAchizitie intârziata

Achizitie intârziata

Dorit de Pandurii inca din vara trecuta, portarul ghanez Ibrahim Dossey (foto) a ajuns la Târgu Jiu, unde trebuie sa lupte cu Guso, Balaet si Pândaru pentru un loc de titular. Dossey a fost prezentat oficial anul trecut, insa africanul nu a gasit intelegere la gruparea FC Brasov cu care se afla in ultimele sase luni de contract.


„Pâna acum nu am semnat nici un contract. Anul trecut am fost aici, am facut tot ce trebuie, chiar si prezentarea, dar am avut probleme cu actele la Brasov si de aceea nu s-a finalizat intelegerea. Ma bucur ca sunt jucator liber, nu am probleme cu Brasovul sau alta echipa si astept un pic sa se rezolve cu Pandurii“, a declarat Dossey. Ghanezul de 34 de ani se pregateste de doua zile sub comanda lui Vali David, dovedind o forma deosebita. „Am facut antrenament cu echipa, ma bucur pentru ce am facut si sper ca va fi bine in continuare“, a adaugat Dossey.


Prezent in tribunele „Municipalului“, Ibrahim Dossey a apreciat jocul „pandurilor“ in fata fostei sale formatii Rapid Bucuresti, prestatia viitorilor sai colegi oferindu-i certitudinea ca echipa are potential. „Am vazut meciul cu Rapid si mi-a placut mult cum au jucat baietii. Am inteles ca nimeni nu a stiut ca Pandurii revine in Liga I, a fost o surpriza, dar eu zic ca au jucat bine si daca vor continua asa o sa fie frumos“, a incheiat portarul ghanez.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS