15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a înjunghiat soţia

Şi-a înjunghiat soţia

O femeie din comuna Vultureşti, judeţul Olt, a scăpat cu viaţă ca prin minune, după ce soţul ei a înjunghiat-o în gât. Nenorocirea s-a petrecut în după-amiaza zilei de 30 decembrie, pe raza localităţii. Imediat după incident, Niculina Roşu, de 37 de ani, a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Femeia a ajuns la Urgenţă în stare critică, ea prezentând la gât o plagă tăiată cu intersectarea căilor respiratorii. Echipa de la Urgenţe, condusă de medicul de gardă, dr. Ecaterina Buzău, i-a acordat pacientei îngrijirile necesare, ea fiind dusă apoi în sala de operaţie. După intervenţia chirurgicală, victima a rămas internată pentru supraveghere în Secţia Anestezie-Terapie Intensivă (ATI). Medicul ce se afla de gardă ieri la Reanimare a spus că, deocamdată, victima nu poate vorbi, însă starea sa de sănătate este bună.

Din spusele poliţiştilor, se pare că agresorul, Ion Roşu, de 35 de ani, băuse bine înainte de a comite teribila faptă. Până în prezent, nu se ştie motivul pentru care el şi-a agresat soţia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, subcomisarul Claudia Radu, Ion Roşu este cercetat în stare de reţinere pentru tentativă la omor calificat. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul ar putea petrece ani grei în închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS