29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO fetiță de trei ani și-a pierdut viața într-o mașină lovită de un șofer intrat pe contrasens. Mama și bunica, în stare gravă

O fetiță de trei ani și-a pierdut viața într-o mașină lovită de un șofer intrat pe contrasens. Mama și bunica, în stare gravă

O fetiţă de trei ani a murit după ce mașina în care se afla, împreună cu mama și bunica, a fost lovită de un șofer intrat pe contrasens. Cele două femei au fost și ele rănite, fiind duse la spital cu multiple traumatisme.

Accidentul a avut loc vineri după-amiază, pe raza localităţii Ciuperceni din judeţul Satu Mare. De vină ar fi un șofer care ar fi adormit la volan și ar fi pătruns pe contrasens. Acolo a intrat în coliziune frontală cu o mașină, condusă regulamentar de către o femeie. În mașina femeii se mai afla soacra acesteia și copilul, în vârstă de trei ani. 

”Poliţiştii rutieri au constatat că un conducător auto, de 49 de ani, aflat la volanul unui autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus, condus de o tânără, de 20 ani. De asemenea, un bărbat, de 31 ani, în timp ce efectua manevra de evitare a impactului cu cele două autoturisme, a intrat în şanţul de pe marginea drumului naţional”; informează Poliţia Judeţeană Satu Mare.

Fetița de trei ani a murit pe loc

Pentru fetiţa de trei ani, aflată în autoturismul condus de tânăra de 20 de ani, nu s-a mai putut face nimic.

”Ajunşi la locul intervenţiei, pompierii militari au identificat cinci persoane implicate, dintre care un minor cu vârsta de aproximativ 3 ani, care se afla în stop cardio-respirator. Echipajele medicale prezente au acţionat cu celeritate pentru  aplicarea manevrelor de resuscitare şi acordarea îngrijirilor medicale. În ciuda eforturilor depuse de către personalul medical specializat, a fost declarat decesul minorului”, informează ISU Satu Mare.

Două femei aflate în autoturismul în care se afla şi copila au fost transportate, conştiente, cu politraumatisme, la Unitatea de Primiri Urgenţe din Satu Mare.

Toţi şoferii implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma accidentului, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările producerii acestuia, ancheta având loc în cadrul unui dosar penal care vizează infracţiuni de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Vagoanele unui tren marfar, răsturnate de o tornadă în Italia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS