Ingrediente pentru 4 porții: 2 vinete, 100 g cușcuș, 2 linguri ulei, 2 roșii, câteva fire de pătrunjel, 1 ceapă, 200 g măsline fără sâmburi, sare, piper.
Mod de preparare
Tai vinetele în două și le scobești astfel încât să rămână doar puțin miez pe fundul fiecărei bucăți de vânătă. Prepari cușcușul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Toci ceapa și o călești în ulei. Adaugi pulpa de vinete mărunțită, roșiile tăiate cubulețe, cușcușul, măslinele tăiate rondele și firele de pătrunjel tocate. Condimentezi cu sare și piper, după gust. Umpli vinetele cu această compoziție. Le pui într-o tavă pe care o dai la cuptor ul încins 30 de minute.
Reţeta Zilei: Vinete umplute cu cușcuș
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei