6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltViceprimarul comunei Bâlteni a murit strivit sub un tub de canalizare

Viceprimarul comunei Bâlteni a murit strivit sub un tub de canalizare

Un teribil accident s-a înregistrat, aseară, în localitatea Bălteni, viceprimarul localităţii pierzându-și viața. Viceprimarul Nicolae Grigore supraveghea descărcarea unor tuburi de canalizare din beton, operațiune care se desfășura cu un utilaj al primăriei. La descărcarea din autotren, la ultimul tub (care cântărește aproximativ 600 kg) s-a produs accidentul, tubul prăbuşindu-se.
„Am deschis un dosar de cercetare şi în funcţie de ceea ce vom constata vom stabili dacă este sau nu accident de muncă, având în vedere ora la care s-a produs. Nu ne antepronuntam”, a declar inspectorul șef al ITM Olt, Cristian Ungureanu.
În localitatea Bălteni au acționat un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță și echipajul SMURD Slatina. Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit inconștient, în stop cardio-respirator. Echipajele au executat manevre de resuscitare, fără rezultat.

Poliţiştii continuă cercetarile sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS